Asst. Prof. Dr.Wilawan Boonsupa
หลักสูตร
ปรัชญาดุษฏีบัณฑิต (ปร.ด)
วิชาเอก/สาขา
เทคโนโลยีชีวภาพ
สถาบันการศึกษา
มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (2562)
หลักสูตร
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วท.ม.)
วิชาเอก/สาขา
เทคโนโลยีชีวภาพ
สถาบันการศึกษา
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (2547)
หลักสูตร
วิทยาศาสตร์บัณฑิต (วท.บ)
วิชาเอก/สาขา
เคมีการเกษตร
สถาบันการศึกษา
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (2542)
Boonsupa, W., Thongdonpriang, K., Pimthong, J., Wongchantha, T., Maphon, C and Miyakorn, W. (2022). Chemical properties of fermented Sapindaceae vinegar antioxidant activity and sensory evaluation. Research Journal of Pharmacy and Technology. 15(7): 3063-3068.
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:33
Boonsupa, W., Onputta K., Ajduangdee, W., Glaichid, P., Pupaijitkul, A & Richomrat, T. 2021. Comparative chemical properties and antioxidant activity of two types of pomegranate fermented vinegar. Asia-Pacific Journal of Science and Technology; 26(2): 1-7
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:39
Boonsupa, W. 2021. The Chemical Fermentation Process Properties, Bioactive Compounds, and Health Benefits of Fruit Vinegars in Pilot-Scale in Thailand. Walailak Journal of Science and Technology; 18(4): 10402
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:40
Boonsupa, W & Kerdchan, K. 2021. Development of Fermented Prunus Vinegar: Chemical Characterization and Antioxidant Activity. Current Applied Science and Technology Vol. 21 (1): 75-84.
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:40
Boonsupa, W. 2019. Chemical properties, antioxidant activities and sensory evaluation of mango vinegar. International Journal of Agricultural Technology. Vol. 15(2): 229-240
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:41
Boonsupa, W. 2019. Chemical properties, antioxidant activities and sensory evaluation of berry vinegar. Walailak Journal of Science and Technology. Vol. 16 (6): 887-896
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:43
Boonsupa, W., Pimda, W., Sreeninta, K., Yodon, C., Samorthong, N., Bou-on, B & Hemwiphat, P.2019. Development of Fermented Banana Vinegar: Chemical Characterization and Antioxidant Activity. Journal of Food Health and Bioenvironmental Science. Vol 12(1): 21-27
เพิ่มข้อมูล 23 กันยายน 2565 เวลา 10:45